Make your own free website on Tripod.com
  

 


 
 
 
 
 

Ucapan darI c0m0t

SELAMAT PENGANTIN BARU
AGAR BERBAHAGIA DI ALAF BARU 
POSKAN NASIK MINYAK KE LABUAN LA..

momot
 
 

ok nie ucapan izahhh :))

Selamat pengantin baru di ucapkan kepada our dearest friend.. angah and
pasangannya kicap.. Semoga berbahagia hingga ke anak cucu dan sepanjang hayat... semoga di murahkan rezeki..di panjangkan jodoh dan diberikan kekuatan untuk menghadapi alam rumahtangga....  jangan lupakan kekawan kat sini sudah laaaaa :))

akhir kata...selamat berbahagiaaaaa :))
 
 
 

Ucapan dari BlueBayu

i ucapkan selamat pengantin baru.. semoga kekal hingga ke akhir hayat.. jadi isteri yg solehah.. ibu mithali.. semoga berbahagia selalu.. :) i'm happy for you.. :)
 
 
 

Dari Lilac

Selamat Pengantin Baru kepada Angah & Kicap. Moga mahligai yang dibina akan berkekalan hingga ke syurga dan rukun damai serta bahagia sentiasa . Nak aim untuk millenium baby dah lewat ler angah ngan kicap tapi takper masih still boleh aim for leap year baby alaf baru hehehe :)) Kalau dah bersomi tu jangan lupakan kita kat #kekek ni yee . Angah nanti pic wedding tu scan & kasi kat kita tau .. lepas tu kita letak kat homepej kekek ye angah yeeee .  Jom Kekekians meh kita serang Muar on May 29 ni !!
 
 
 

TokSheh

Assalamualaikum,

Saya ingin mengambil kesempatan ringkas di alam siber ini untuk mengucapkan selamat pengantin baru buat Angah. Maaf sebab tak dapat menghadiri majlis ini kerana komitmen-komitmen lain. Namun demikian, saya doakan moga Angah dan suami akan berbahagia dalam alam rumahtangga dunia dan akhirat.

Shaikh Mohd Saifuddeen a.k.a. TokSheh
 
 
 

Ucapan To Angah:

Ok angah, kak z wish u all the best and try to be isteri yg setia pd hubby. Setia means that u sentiasa with him baik dlm keadaan ekonomi gawat or di timpa kepayahan hidup. Hidup berumahtangga byk dugaan akan menjelma, samada dlm  bentuk kemewahan hidup or kesusahan yg berpjgan.....so sentiasa ler bersabar n bertawakal, berusaha n berdoa selalu,insyallah seme akan berjln lancar.
Tak rasa berdebar ke utk malam pertama..kukikuki

kzarr
 

AuToTeST's msg fer angah 

"naik pelamin ko angah......tak sempat gua nak tekel ko. sampai ati ko tak tunggu gua......ahakssss. eh per2 pun Selamat Pengantin Baru yek kat ko....."
 
 

From silent1

assalammualaikum angah, congratulation to both of you
a wise step angah, and i think it's timely too
all heavenly best, i wish to both of you
may you both be bless, eerrr sampai ke anak cucu :)

a word or two, wish to share with both of you
always have faith, and stay always with truth
ask from Allah the best, best of performance both do
for He is 'Pemurah lagi Pengasih' that's true :)

from your friend silent1 (sorry yek... sengaja berbahasa begitu) that me :)
 
 

Diat says: 

CONGRATULATION angah........diat n Pu3 insya-allah akan sampai ke Muar (for the first time).....and diat nak wish all the best and diat doakan semoga Angah n hubby bahagia n dirahmati Allah....Insya-Allah.
 
 

azuana kata :
selamat pengantin baru....semoga mendapat anak 10...yg ada rupa 
cam az  hehehehe
 

LeNgKuAs:
"selamat behijrah ke alam baru dan jgn lupa sambut baby 2000 heehe "


Sir' Bdin nak ucapkan
SELAMAT PENGANTIN BARU dan SELAMAT BERTAHUN TAHUN MADU..bukan BERMADU. Semoga sentiasa dirahmati ALLAH dan berbahagia ke anak cucu cicit piut tiut. 

Petua abg untuk kedua pengantin ni:

"BE HONEST IN EVERYTHING"
insyaALLAH akan berkekalan macam abg...
dah hmmmm...15 tahun ek..masih belum kawin...lagi satu..hihihi