Make your own free website on Tripod.com

titleraya.jpg (16520 bytes)

line1.gif (5052 bytes)

KIRRANA

Sempena hari raya aidil fitri yang akan menjelang tiba tak berapa lama lagi…kirr ambil kesempatan untuk mengucapkan selamat berhari raya kepada semua chatters di #kekek.
Mohon maaf juga kiranya pernah terkasar bahasa terhadap sesiapa. Andai ada yang akan memandu untuk pulang ke kampung nanti, hati-hati di jalan raya..musim hujan sekarang ni…jalan licin to the maximum. Bila dah balik kampung tu ingat ingat ler untuk balik ketempat kerje semula. Have fun!!
Kepada generasi sulung #kekek, a very special Aidil Fitri greetings to all of you. Lupa-lupakan ler kesilapan lalu dan hidup ler dengan damai hendaknye. Issyyyy….cam cikgu sekolah agama lak. Kepada Ajit yang ‘ter’ingati selalu, lagu ni ditujukan khas utk Ajit : Air Pasang Pagi (version Jawa 1.02) Selamat makan sambal goreng dan kim salam ler kat Sheila!!! Kepada Cukur aka Ray Luca yang terhormat, ucapan selamat hari raya ini kuhulurkan bersama tangan kanan nak mintak duit raya sekali. Bleh aaa?? Maaf bebanyak kalau selama ni menyusahkan u Cuke. Kosong-kosong . Kepada Vodoo aka Cikman aka Badak aka Kambing aka Monyet yang ter..ter..ter…. terlajak hidup bujangnya..…beraya ler baik-baik dengan Siti. Mintak ampun sebab selalu sakat u and doa2 ler hopefully the “it” works well with the new system installed. Kepada Angah yang tersisih dari ucapan di sini, well…you had yours personally emailed last nightkan kan kan??? Angah sure bengkek maksimum nih. Hehehehehe!!! Last but not least kepada sahabat kirr yang terrrrrrrrrjauh di kutub selatan Semenanjung Malaysia, LilacBlue: Selamat makan kuih raya and may the new year brings much more laughter and smile out of you. Maaf Zahir Batin!! Haaaa!!!….Oh ya…sebelum terlupa, kepada saudara Redza Rahman yang telah banyak mencetuskan kontroversi among the 1st generation with your mysterious letter and poems, if you happen to read this special hari raya msg, kindly email me at kirrana@usa.net. U really bikin kecoh lerr!! Anyway, Happy Raya . Jgn lupa email me. Ade lagi ker yang tercicir ni…oh yessssss!!! My loving son, you know you’re one and only, the apple of my eye, mummy loves ya vely vely much. Nanti bila mummy dah kaya sikit mummy beli stroller baru for you eh?? But don’t ask mummy to change your diaper in the channel ler…..drop my water face only!! Nanti mummy gives you duit raya extra ok??? 10 linggit…ok or not??? Much more than your usual elaun maaa!!! Be good now – MummyLeez.

Slamat to all kekekians and thank you for supporting the channel!!!

From the heart of,
leezmand aka kirrana sofea

 

 

lineraya.gif (4586 bytes)

NONNI

Salam Angah,

Wowww angah everyday there is always a new thing in homepage......muuuuaahhhsssss dia...:) Its really a good n brilliant
idea. Bukan cenang nak antor kad raya maklumlah ramai
peminat....heehehehee....(perasan lak si minah ni.....:|)

Nonni nak amik kesempatan ini dengan serangkap pantun khas untuk semua sahabatČnye yang selalu tenggelam timbul dengan pesanan rajinČlah lepak di #kekek yerrrrr.

Sayang selasih ku turutkan,
Kerna kasih ku masih di #kekek juga,
Maaf zahir bathin ku pohonkan,
Selamat menyambut Hari Raya,

Errrrr bila kita nak berjumpa nih....heheehehehe....Datang ler ke
umah.....akan nonni hidangkan kuih muih raya homemade nyerrrr....gerenti best sebab nonni dok jaga api sampai tertidur depan overn....kalau kuih angussss siap ler kena leter sampai hari raya itu pun belum tentu kes ditutup tau tau ajelah sekufu nonni ni semuanyerrrr brutal.......uwaaaaaaaaaaaaaaa

Dari hati yg tulus ikhlas,
nonni

lineraya.gif (4586 bytes)

Angah

Buat semua penghuni #kekek yang dihormati lagi dikasihi, ingin Angah mengambil kesempatan yang ada ini untuk memohon mahap di atas segala salah dan silap, baik yang disedari ataupun tidak disengajakan. Sudah tentu, sepanjang perkenalan kita semua, mesti kalau tak banyak kali, sekali dua pun angah mesti 'ter'eksiden terlukakan ati korang, kan. Jadi, bagi u all yang baca di ruangan ni, ni la kesempatan yang ada utk angah memohon kemahapan di atas keterlanjuran tersebut.

Angah ni memang tak reti nak menulis pepanjang. So, angah cuma nak ucapkan selamat bergumbira di Hari Raya. Bagi korang yang balik kampung tu, jangan lupa balik semula ke tempat kerja on the supposed day. And for those who are driving.. bawak kenderaan tu baik2. Ingatlah pada org.2 yang sayang kat korang tu. Bagi yang main mercun lak, berhati2..jangan sampai terilang jari lak kang. Ingat2ler kat Angah time makan ketupat, lemang, dodol, wajik, rendang, kuih raya dan yang sewaktu dengannya. Assalamualaikum.

lineraya.gif (4586 bytes)

Kepada member lain yang ingin menyampaikan ucapan, kirimkan kepada Angah di angahmuar@mailcity.com or shikein@netscape.net . Semoga hari raya kita tahun ini merupakan yang menggembirakan buat kita semua.