Make your own free website on Tripod.com

misteri.gif (5183 bytes)

Warkah misteri untuk AngahMuar yang dikirim via email Vodoo…utk dipublish di kekek hp…dengan kelulusan the founder of the channel…Pn. Hanna Leez Mansor. (Tak caya sila tanya dia..)


Angah…Selamat bekerja. I was just wondering…..u sihat ker?? Remember me?? Angah nak wallpaper comei tak??? Angah ingat Ajit dah mkn ker?? Dia tgh pening ker?? Kim salam kat dia. Anak cicak yang angah bela tu dah besor ker? Hamster angah dah pandai cakap blum??. Eh…dengar cerita kura-kura kat Rompin tu tengah tenat sekor…ye ker??? Hmmm….kita dah terputus hubungan dengan beberapa negara….errr…maaf…angah dah cuba telifon bimbitnya?? Angah ingat satelit pertama kekek, Keva One, kat Singapore tu ada technical error ker???? Ingat-ingat next year umur angah bertambah tak setahun lagi?? Do you think RayLuca dapat awek by the end of 2000??? If the planet Mars is red…why are martians green???? Kalau keta api dari Kuala Lumpur sampai kat Johor kul 7 ptg..agak-agak kul wapa dia bertolak dari Butterworth?? Kalau Cikman dah start keluar date tahun 98…..agak agak tahun bape dia nak kawin?? Kalau Komet Haley jatuh kat Muar…agak agak tempias dia kena tak kat Ulu Bendol?? If bigfoot has 2 feet, why is is called big foot and not big feet?? Angah ingatkan..kalau Batman jumpa ngan Keluang Man…depa sembang dalam bahasa apa?? Si Usop sentorian tu bila dah habih SPM nanti…berapa ler agaknye tinggi dia ek?? Angah tau tak sapa ahli kekek yang patut dapat anugerah ‘Driver of the Century’?? Kalau ler dinosor masih terdapat pada zaman la ni tapi semua dah jinak..angah rasa nak bela tak sekor T-rex dan 4 ekor Long Neck?? Eh…Tazmanian Devil agak agak boleh buat berkawan baik ngan Garfield ker?? Kalau salah seorang ahli kekek gi tembak Clinton…rasa-rasa budak Malaycafe jeles tak?? Kalau kekek buat parti politik…angah rasa boleh take over the pemerintahan and management of Netscape ke?? Kalau orang sakit jiwa start tanya soalan pelik pelik…..adakah itu sesuatu yang pelik? Dan kalau dia tanya soalan yang intelligent, rasa rasa ade org notice dia pesakit jiwa tak?? Ingat-ingat Madeline Albright tu ada anak brape org?? Kalau during fishing trip kekek kat Janda Baik nanti Kirrana borak dalam bahasa jawa ngan Ajit…agak-agak Ajit cukur janggut tak bila dia balik UPM?? Kalau angah tetiba boleh jadi kaya, angah tolong sponsor pembikinan t-shirt kekek tak?? Kalau Sony Play Station tu boleh bercakap..rasa-rasanya dia boring tak org yang sama jer dok main dia?? Kalau kat M’sia ni tetiba snow masa raya selama sebulan, agak-agak kekekians setuju tak kalau kita buat snow ball war ngan bebudak Malaycafe kat kawasan lombong Tasik Biru, Kuang??? LilacBlue kata dia dah tak mau mai KL dah….agaknye kalau si kirro tu beranak…dia mai melawat ker??? Kalau Suria tu tukar nama lain…angah ingat the management ade ker terpikir nak bagi nama dia Serasi?? Do you know that KFC kat Indon di serve sekali ngan nasik?? Kenapa Filet-O-Fish tu wrapper dia kaler biru?? Kalau wrapper dia kaler hijau…angah ingat laku tak??? Kalau whopper burger kat Burger King tu sebenarnya dicampor ngan daging ikan, rasa-rasa org yang pantang ikan boleh muntah ker kalau makan??? Kalau Jin Air bela Jin Darat…boleh jadi best pren ker 2 ekor jin tu?? Kalau ada org tetiba talipun nak datang umah Angah tengah tengah malam yang hampir membuta..angah marah ker??? Kalau semua phone call angah terpaksa di divertkan..angah rasa nak divert pi kat hp sapa selain dari hp Kicap?? Kalau diberi hanya dua pilihan untuk samada untuk dok dalam mulut buaya atau mulut harimau, yang mana satu agaknye pilihan Angah??? Kalau #kekek tukar nama jadi #yubodoh, hilang ker nilai komersial??? Yaaaaaa !!!! Apa kata kalau kita minum duluuuuuu???????????!!!!!!

Hasil Merapu:
redza.gif (2439 bytes)