Make your own free website on Tripod.com

kron.jpg (10355 bytes)

line1.gif (5052 bytes)

Ane-mail.gif (24914 bytes)

nick :
kron1, kron01, kronik1, kron001, kron003 dan lain2 nombor integer.

current address: kuala terengganu, terengganu.
asal : pasir putih, kelantan.
kerja: kerajaan.
hobi: reading, outdoor activities.

mula join irc : 1997.

sebab join irc :
dihantar ke ulu Sarawak sorang-sorang...tak tahu nak borak dgn sapa...so borak dalam irc.

mula join #kekek:
around Sept 1997.

sebab join #kekek :
versi 1: Kena paksa dengan lilac...dia kata kalau tak masuk, dia nak nuke sampai kiamat.

versi 2 : Kena pujuk dengan lilac...dia kata kalau masuk #kekek, dapat chance jumpa ramai awek. (it turns out the only awek i jumpa that time is the one called vodoo)

versi 3: just curious....sebab every time tanya lilac apasal dia senyap//dia kata "i tengah borak kat #kekek". So terpulang la nak percaya versi mana.

i owe irc :
give me new friends outside my field of work.

irc owe me:
Time....entah berapa banyak masa dok habis borak kat irc...baru nak keluar, ada gang masuk...borak 1 round. Baru nak keluar lagi..ada kawan lain pulak masuk...2nd round borak lagi. Rasanya heavy user jugak dulu....habis office hour sampai tengah malam kat irc. Skrg kurang sikit dah. (Tapi tak boleh lawan kawan kita yg break record chat dari pagi hari ni ke pagi hari esok...)