Make your own free website on Tripod.com

kirr.gif (22034 bytes)
Nama sebenar ialah Hanna Leez bt. Mansor. Berusia 26 tahun dan telah
mendirikan rumahtangga pada Mei 1997. Lahir di Butterworth dan kini telah
16 tahun menetap di KL. Pernah menjawat jawatan sebagai Environmental
Consultant selama 2 tahun. Setelah berkahwin kini menjadi surirumah
sepenuh masa.
line1.gif (3047 bytes)
Hobi di masa terluang: buat-buat sibuk, buat bodoh, mendengar muzik, scuba
diving, snorkelling, discover air terjun, redah hutan, redah gua, merenung
laut di pulau2 peranginan, masak untuk suami, lepak kat tangga Suria
Recreation Park, IRC, explore tpt mkn and benda2 baru dan byk lagi yg tak
dapat nak disenaraikan.
line1.gif (3047 bytes)
Kejayaan yang tak dpt dilupakan: Menakluki puncak Gunung Ledang 1990.
Cita2 yang tak akan dicapai: Jadi jet fighter pilot sebab add maths and
fizik hancur.
Impian yang sepatutnya dah dipenuhi: Redah Mulu National Park sorang2.
Pengalaman manis: Tengok cermin lepas mak andam solek masa kawin
Pengalaman pahit: Tengok cermin lepas habis masak and kemas dapur.
Binatang yang ingin dibela: anak rimau bintang 2 ekor dan anak zirapah sekor.
Binatang yang pernah bela: kura-kura, kucing, ikan, kambing, ayam, itik,
burung merpati
Sesuatu yg terlalu kepingin: Nak dengar anak sendiri bisik di telinga "I love u Mummy"
Harapan di jangka waktu terdekat: Nak dapat access pass utk F1 pit 1999 di Sepang
Harapan jangka panjang: Nak beli pulau yg cantik pastu buat chalet untuk disewakan.
Pengalaman yg berdiri bulu roma: bila puteri Gunung Ledang made the attempt
to jumpa kat gunung ledang.
Fav. question: Nak masak apa mlm ni haa..?

line1.gif (3047 bytes)
-HannaLeez aka KirranaSofea-

 

asal.gif (2483 bytes)

nick asal Petum, guna masa kat #kampong, pastu kene kutuk ngan cikman and the rest of the geng kata nama tu nama kampung habih , then..kirr upgrade taruk nama kirrana, terus naik saham melambunggggg , then lekat lak nama tu sampai sekarang..

kirrnan.jpg (9157 bytes)