Make your own free website on Tripod.com

4gather.gif (10919 bytes)

line1.gif (5052 bytes)

kekekramairamai.JPG (74814 bytes)

Penerangan gambo:
Depan (Dr. Kiri): PeahKL, Angah, Azuana, Dierra, Izah, funn^ aka Kebayan, LilacBlue, Ajitt.
Belakang (Dr. Kiri): Kawan Azuana, Anak˛ sedara funn^ (3 org. Tak ingat nama, sorry geng), TouLouse, RayLuca, JinAir @ Raban.

line1.gif (5052 bytes)

Untuk pertama kalinya kekekian telah membuat gathering yang terbesar untuk tahun 1998. The ultimate kekek gathering yang telah di langsungkan pada 29th nov. 1998 julung-julung kalinya berjaya mengumpul ahli-ahli kekek lebih daripada 10 orang….selalunya kalo kekek buat gathering tak pernah lebih dari 10 n balik-balik muka yg. samer… Setelah berhempas pulas project manager nak cari tempat yang sesuai untuk buat gathering nih akhirnya semua telah bersetuju untuk berkumpul di CM dan seterusnya semua akan pergi makan-makan kat Carl’s Diner, KL Bird Park.

Seperti yang telah dijanjikan semua kekekian yang baru dan lama telah berjumpa dikekekcm.JPG (47453 bytes) CM di mana sesi suai kenal kerana, semua tak kenal telah berlangsung…tak payah di ajar…kalo dah tengok muka tercari-cari tuh tau lerr tuh kekekian yang first time turun padang….. mereka yang telah hadir di CM ialah Funn & anak-anak saudara, Zamrud, Toulouse, JinAir, LolaMaria, Comot, Arine (M’sia), Lilac, Izah, RayLuca, Ajit dan Angah….  

Kekekians yang lain akan berjumpa di Bird Park coze depa semua tak dapat datang on time…ader yang sesat tak tau nak gie CM (jangan marah Azuana..nanti kena jual). Sebelum bertolak pergi ke BP, LolaMaria, Comot n Arine tak dapat join sekali coze depa ader hal masing-masing. BTW…ader seorang warga MalayCafe join gathering nih…iaitu Dierra.(lama-lama semua kroni MC join kekek).

line1.gif (5052 bytes)

KL Bird Park….Carl’s Diner…sesi memperkenalkan diri….coze hanya Kekekians 1st gen jee yang kenal sesama sendiri maka inilah peluang untuk kenal semuasembang.JPG (34538 bytes) kekekians….mase ni gak azuana n friend join kami….riuh satu restaurant tuh…no wonderlah semua burung kat situ cabut terbang…Later part of the day Peah KL n friend dan juga Kekek founder Pn. Kirrana telah sudi untuk menyerikan gathering….dan untuk 2nd round Kirro telah belanja kami minum….bijak..bijak…kita minum duluuuuuu….by this time semua dah gie lepak kat luar Carls’ Diner sambil mengacau burung-burung yang ada kat situ……dan akhir sekali seperti biasa laa yang selalu last dierracuke.JPG (56609 bytes)datang CikMan muncul secara tiba-tiba….tapi respect sama dia….sanggup datang dari Batu Pahat walaupun dah dekat ˝ kekekian dah balik….dalam hujan lak..tuh…tabik spring sikit….dan sesi berborak pun berlarutan sampai ke petang …tu pun terpaksa berhenti coze Lilac n Izah nak kena gie naik bas ..kalo tidak depa kena kejar bas……

line1.gif (5052 bytes)

aweks.JPG (43411 bytes)
Ni ler awek˛ #kekek yang datang masa gathering tempohari.

Akhirnya…..gathering kekek yang terbesar nih adalah yang paling berjaya n tak tau ler bila lagi nak ada gathering cam nih…maybe the next time kat S’pore pulak kot…

Yang Buat Laporan
rayluca.gif (1832 bytes)

Pengenalan | Sejarah | Ikan Kekek | Pengunjung Setia | Aktiviti